Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Mengubat Hati..


Assalammualaikum..

Mel buat keputusan untuk wujudkan blog ini untuk beberapa tujuan.

1) Untuk jadi platform meluahkan perasaan

2) Untuk kongsi pengalaman menjadi Mama of an Angel kepada sesiapa yang come accross dengan blog ini. Ini ada kerana sepanjang Mel berpantang dan melalui pengalaman kehilangan baby Aqeel yang stillbirth pada usia kandungan 39 minggu 3 hari, salah satu cara untuk tenangkan diri adalah dengan membaca pengalaman ibu bapa yang mengalami pengalaman yang sama dan membaca bagaimana mereka survive.

3) Untuk kongsi apa-apa benda yang Mel research atau baca berkenaan stillbirth dan sebagainya.

4) Untuk buat Mel busy sikit sepanjang berpantang tanpa baby Aqeel di sisi. Mel dah naik bingung sebab sekarang badan dah sihat tapi duduk berpantang tanpa buat apa-apa. Nak baca buku (since I love to read) tapi selalu tak ada mood nak membaca, tengok TV tapi rancangan Astro balik2 ulang benda yang sama, main Facebook tapi nanti orang ingat Mel ni drama queen balik-balik nak luah perasaan kat situ.


QuickEdit

You Might Also Like

2 comments:

  1. Hi Mel,

    Here's a blog that you might find interesting. The writer suffered a miscarriage with her first pregnancy and then adopted a little girl before she went on to have to more kids of her own.

    http://www.chicagonow.com/blogs/portrait_of_an_adoption/


    Hugs,

    Kak Leona

    ReplyDelete
  2. Hi Kak Leona,

    I'm checking out the blog right now. Thanks for the info ya!

    *LoVe*

    ReplyDelete

Follow @mamamelshoppe