Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Contest: Family Sedondon



Click banner di atas untuk join Contest Family Sedondon


Assalammualaikum,



Hari ini Mel browse a few blogs yang Mel follow, salah satu nya ialah blog Kak Emmie, my senior at SM Sains Kuching dulu. Kat blog tu, Kak Emmie ada buat satu contest yang menarik iaitu Family Sedondon. For the people who knows my family, kitaorang memang pakai baju raya sedondon sejak dari kecil lagi. Memang setiap tahun macam tu. Name the colour, rasanya semua colour dah kami pilih untuk sambutan Hari Raya Aidilfitri.

Jadi, ini adalah gambar yang Mel pilih untuk sertai contest Family Sedondon tu.



Gambar ini adalah gambar family semasa Raya Aidilfitri 2010 yang lepas. Gambar ini diambil oleh Encik Zaini Ahmat atau lebih dikenal oleh kawan kawan kami sebagai Encik Jeni atau Jins. He's a professional photographer. Kalau sesiapa tengah cari photographer untuk weddings or any special occasion, boleh click link at his name and contact him ya.

Semasa Raya Aidilfitri yang lepas, I am pregnant with baby angel Aqeel about 4 months. Kenangan yang indah mengandungkan anak Mama yang sulung itu. Tak susah pun mengandungkan dia kerana Mel jarang sangat sakit, alah atau mengidam. Tapi Allah lebih sayangkan buah hati Mama itu. Dari Allah dia datang, dan kepada Allah lah dia kembali.

Mama dan Papa Aqeel yang sangat bahagia, masih bahagia kerana baby angel Aqeel sudah berbahagia di sana.


P.s: Thank you Kak Emmie, atleast entering this contest and writing this entry gives me some joy and kills nearly an hour of my day. I really want time to fly really really fast ;)


Mama Aqeel
QuickEdit

You Might Also Like

6 comments:

  1. wah.... terima kaseh lah atas mempromosikan saya...

    ReplyDelete
  2. hehehe. JENI, walau eyh. Nang kacak gambar di ambik kitak.

    Melna, kacak kaler merah ya.

    ReplyDelete
  3. thanks ;)
    tahun 2010 nang tahun merah..
    wedding super red, raya pun make red, recycle ba

    ReplyDelete
  4. assalam... Mel.. makseh join contest kmk...;) ktk take care..;)

    ReplyDelete
  5. wah..cantik sedondon merah menyala.hehe

    ok mel..nanti saya update kat blog pasal iud tu eh.nanti mel pun sama lah ye..

    ReplyDelete

Follow @mamamelshoppe