Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Presents from BFFs


Assalammualaikum,


Mel sangat happy hari ini sebab terima surprise parcel daripada one of my BFF, Munie. Hari Selasa hari tu pun dapat parcel daripada Fetty, also one of my BFF. Apa maksud BFF? Best Friends Forever ;)

This is the picture of my presents. Yay!



Mesti Munie hadiahkan tudung-tudung selepas Mel bagitau dia yang sekarang Mel dah bertudung. Hihihi. Very nice colours dan sesuai sangat untuk banyak warna baju kan? And ada lip gloss and lipstick Bobby Brown juga. Best best! Thanks also for the card dearie! Miss you so much! Nanti kita dating k for my next visit at KL ;) Munie sebenarnya berkeras nak datang Kuching and visit me, tapi since nanti Mel akan ke KL on April, Mel cakap jumpa nanti je. Nanti tak berhenti nangis kalau Munie visit Mel tengah berpantang ni. Because we share everything.

Fetty pula hadiahkan herba Maharani. Hari itu kitaorang bincang mengenai jamu/herba apa yang bagus nak makan untuk jaga kesihatan selepas bersalin. Fetty recommend herba Maharani tu and she said that she got some extra. Terus dia postkan. Thanks a lot Fetty. Mwah mwah! All the best for your second pregnancy darling. Harap-harap girl supaya you dapat sepasang. AMIN. Hehehe.

Thanks for cheering me up my friends. Love Love!



Mama Aqeel
QuickEdit

You Might Also Like

No comments

Post a Comment

Follow @mamamelshoppe