Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Presents from Hubby ;)



Assalammualaikum,

Alhamdullilah, hubby selamat balik dari KL malam tadi. Super excited sebab rindu ngan hubby. Hehehe. Dekat 3 hari tak jumpa tuu ;) Siapalah pengarang jantung kalau tak hubby ku sorang tu. Yang paling best hubby ada belikan hadiah (padahal sendiri yang mintak). I told my husband to surprise me. Ehehe.


Yay yay dapat perfume Miracle Tender Voyage from Lancome sekali dengan dinner bag yang comel. Abang macam tahu je my Clinique perfume dah nak habis. Love the fragrant! Thanks Abang! Selain daripada tu, dapat photo frames from Ikea. Plan nak letak gambar-gambar tunang & kahwin and gambar family kat office nanti. Untuk motivate diri. Abang ada belikan Losyen Mustajab juga, memang bagus untuk orang berpantang sebab losyen ni panas dan untuk lansingkan badan. Mel memang pakai losyen ni sebelum bertapal (berbengkung). Harap-harap memang berkesan la, nak hilangkan juga kesan stretch marks.

Malam tadi pun tido nyenyak sebab hubby ada. Eyyy, dah jadi sangat manja dengan suami. Macam mana nak berenggang ni. Tapi sebenarnya experience ni buat kitaorang suami isteri sangat rapat dan sangat supportive of each other. Harap la tak sedih sangat selepas ni kan.



Mama Aqeel


QuickEdit

You Might Also Like

No comments

Post a Comment

Follow @mamamelshoppe