Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Kenapa Dengan Blogger Ni??


Assalammualaikum,


Mel geram la..kenapa tak boleh login Blogger dan comment kat post-post sendiri dan kawan-kawan? Guna both Chrome and IE pun tak boleh. Wuwuwuwuuu..Ni cuba nak buat new post..

Anyway, hari ini Mel penat sikit laa..Pagi tadi fly pergi meeting kat Putrajaya, pastu petang balik Kuching. Naik belon dah serupa naik bas. Huhuhu

Isnin depan pergi lagi ke Putrajaya, Selasa balik. The next week ke Kota Kinabalu lak. Dengar cerita, minggu selepas KK, kena hadir kursus di Melaka lak. Adoiii! Tak nak pergi boleh tak?????

Tapi, tak sabar nak tunggu cuti Gawai 1hb dan 2hb Jun nanti. Yay..boleh la rest!!

Sian kat MamaAqeel yang penat ;(
QuickEdit

You Might Also Like

1 comment:

  1. mmg kadang2 gitu la mel.tah kenapa tak boleh komen.tapi nanti lama2 elok balik

    eh..putrajaya..sebelah je dgn sy.hehe
    mudahan satu hari yang indah,kita boleh jumpa...

    ReplyDelete

Follow @mamamelshoppe