Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Uncategorized

Letih


Assalammualaikum,


Mel dah setting post ke blog guna email. Ini adalah percubaan pertama. Hehehe

Apa yang Mel letihkan sangat? Ntahla kenapa, kerja kat ofis berlambak-lambak. Lom habis satu, dah datang satu. Dahtu, balik-balik nak travelling je. Minggu depan travelling ke Sibu dan Miri, awal bulan depan pergi Putrajaya lagi. Tanggungjawab kepada negara! Chewah.

Mel pun kadang-kadang wonder, kalau ditugaskan banyak kerja ni, maknanya bos beri amanah kepada kita sebab percaya kita boleh buat ATAU kita saja kena buli ATAU Mel ni yang tak reti nak delegate tugas? Ntahla, baik Mel fikir yang positif kan. Ya, bos-bos Mel terlalu bergantung harap kepada Mel. (Hahahaha, in your dreams Mel!

One thing for sure, kalau ada rezeki dapat adik Aqeel nanti, kena slow down travelling. Tak nak la insiden macam kat KK haritu berulang lagi ;(

OK. Nak sampai rehat-rehatkan minda sebelum lunch break habis pukul 2 nanti. Daa~


MamaAqeel addicted nak blogging ;P
QuickEdit

You Might Also Like

No comments

Post a Comment

Follow @mamamelshoppe