Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Selamat Hari Bapa Abang Sayang


Assalammualaikum,


Mel nak ucapkan Selamat Hari Bapa kepada suami Mel yang tercinta, Encik Adha. Kamek sayang kitak gilak-gilak Abang k. Mwah!

Malam tadi Mel terperasan yang Hubby buka Youtube and tengok gelagat seorang baby dengan ayahnya. Mel tanya, kenapa tengok video ni. Dia cakap sempena Hari Bapa. Sayu Mel melihat, mesti Hubby rindu dengan baby angel Aqeel.

Awal pagi tadi Hubby ajak Mel pergi ke 'banglo' baby angel Aqeel. Kami pun pergi ke sana tapi tak lama sebab nak pergi kubur ayahanda Mel dan ayah mertua Mel juga. Sebenarnya Mel memang nampak yang Hubby macam sebak masa kat 'banglo' baby Aqeel tapi Mel malas lah nak tegur. Nanti Mel juga yang tak berhenti-henti banjir. Banyak mana pun kami sayang kat anak sulung kami, Allah lebih sayangkan dia. He is too beautiful for earth.



Apa-apa pun, Mel harap yang satu hari nanti Hubby akan menjadi ayah yang baik, penyayang, bertanggungjawab dan amanah kepada adik-adik Aqeel, insyaAllah.


MamaAqeel wishes all Daddy in the world, Happy Father's Day!
QuickEdit

You Might Also Like

4 comments:

  1. Walaupun tanpa anak di sisi, tapi mereka tetap seorang ayah dan kita tetap seorang mama...Berbahagialah kita kerana telah berjaya menjadi ibu dan ayah berbanding mereka yang belum pernah berpeluang mengalaminya... :)

    ReplyDelete
  2. mudahan ye mel..
    insyaallah..

    ReplyDelete
  3. I never visit my baby's grave yet...
    Hope im strong as you are...

    ReplyDelete
  4. Min: What strong words you write there, kita harus bersyukur dengan nikmat yang ada ;)

    Ashra: Thanks Ashra,I hope it will be soon

    Adlie: May time heals as you will be ready when you are. We are strong Mama!

    ReplyDelete

Follow @mamamelshoppe