Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

What A Day


Assalammualaikum,


Yay! Mel baru siapkan minit mesyuarat. Tak suka buat minit mesyuarat. Tapi kan, minit mesyuarat kali ini macam SCARY sikit la. Tau tak kenapa?

1st one: Mel dah buat minit 1st draf, bila bukak di office dia boleh corrupted pulak! Tak dapat diselamatkan! Huwaaa

2nd redo: Dah agak-agak nak siap selepas buat balik, pukul 5.10 p.m kat ofis boleh tiba-tiba blackout. Kelam kabut sebab tak save lagi! Bila elektrik dah ada balik, cepat-cepat nak save. Then, blackout lagi! On balik PC, pastu nak save lagi, blackout lagi dan lagi! 3 kali OK! Sebab salah click or salah save, my latest version of document tak tersave dan HILANG! Huwaaaa x1000!

IRONIC KAN? Kenapa boleh corrupted pastu document tak save/hilang. Haiya. Pelik-pelik. Oleh itu, Mel kena tidur lambat malam ni, kalau tak pukul 11 mesti dah tidur. Takpe takpe. Tanggungjawab.

Anyway, nasib baik lepas kerja tadi Hubby ajak pergi makan sebab dia tak lunch lagi. Happy la juga! Kesian ngan Hubby, bz sangat lately. Lagipun hujan sangat lebat, jalan pun jammed, baik pergi jalan-jalan dulu kat The Spring (Oo tedah orang Kuching, kat The Spring jak salu jalan-jalan)

Hubby ajak makan kat Manhattan Fish Market. Yay! Mel memang teringin nak makan favourite dish Mel which is salmon kat situ.


Flamming Prawns, sedap tau. Highly recommended!


Tak sempat snap masa cantik, Mel dah makan sikit baru teringat nak tangkap gambar..hehe. Grilled salmon..nyum nyum!


Cinta hati saya. MamaAqeel <3 PapaAqeel

Sebenarnya hari ini plan nak jenguk 'banglo' baby angel Aqeel selepas balik kerja, tapi hujan lebat. Sebab tengahari tadi teringat sangat kat dia. Maybe esok Mama dan Papa pergi ziarah yea.


MamaAqeel loves you bidadara Aqeel
QuickEdit

You Might Also Like

No comments

Post a Comment

Follow @mamamelshoppe