Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

I Choose


Assalammualaikum,


Mel macam perasan yang sekarang ni post-post kat blog Mel ni sedih-sedih je. Emosi-emosi yang turun naik nya. Tak baik sedih-sedih selalu kan. Nanti baby angel Aqeel risau tengok Mama dia kan. Kan baby sekarang ni di tempat yang paling indah dan dijaga dengan rapi.

Alhamdullilah, selepas meluah perasaan beberapa post yang lepas, ramai kawan-kawan bagi nasihat yang bagus. Sangat menyenangkan. Paling Mel suka ialah sepatutnya Mel bangga kerana ada baby angel menanti Mel dan suami di sana. Bukan nya tak ada rezeki, kerana rezeki Mel dan suami ialah anak yang akan menjadi pemberat kami di akhirat nanti. Tiba masa nya nanti, insyaAllah ada adik-adik baby angel dikurniakan kepada kami untuk dijadikan amanah kepada kami di dunia ini. AMIN.

Jadi sekarang Mel kena jalani hidup dengan baik, tingkatkan amalan, jangan jahat-jahat kat orang lain, jangan takbur, jangan sakitkan hati orang, baik dengan semua orang, jangan mengata dan macam-macam lagi perkara yang baik-baik.

Sebab kalau diizinkan Allah, Mel nak berjumpa lagi dengan Abang Aqeel bin Abang Adha satu masa nanti.

Jadi sekarang, MamaAqeel choose to be happy!


Nasib baik ada adik bongsu ni yang selalu nak hiburkan kakak dia. Kalau dia nampak baby kat mana-mana, cepat je halang pandangan Mel or usaha buat Mel tak nampak. Anum2~


MamaAqeel loves you my son Aqeel
QuickEdit

You Might Also Like

9 comments:

  1. Bagusnya adik min... Bebetul berusaha menjaga hati kakak walaupun masih budak...
    Alhamdulillah...
    Plus you've made a good decision to live happily~

    ReplyDelete
  2. Adlilatun : bukan min la, mel..typing error or teringat kat min lebih nih..hehe..(gurau jer..jgn mara aaa...)

    Ermm...jom kita gembira2 kan hati...macam min skrg dok tgh layan cd korea citer secret garden...best gak...at least dpt la lupa sekejap 'kesunyian di hati'...

    ReplyDelete
  3. Alamak... Itu adalah typing errornyg x disengajakan...
    Maaf yer MEL... hehehehe...
    Jarak huruf E & L jauh gak kan... Hehehehe
    Maafffff...

    ReplyDelete
  4. anum kiut...layan anum lok ktk jap...lak anum dh besar kit dpt nya tolong jaga anak buahnya.. cheers

    ReplyDelete
  5. Min dan Adlie: Kita mesti pilih happy2 selalu kan. Best ke ceta Secret Garden tu? Nak pi tengok gak la. Hehehe

    Ibu Iman: Anum yang nang tuwija, pande nak mujuk kamek. Nya sik suka nangga kamek sedih. Hehehe

    ReplyDelete
  6. :-) you make me smile.

    insyaallah.mudahan ketenangan di hati mel akan lebih mdatangkan kebahagiaan dan rezki pd akan dtg.:-) you make me smile.

    insyaallah.mudahan ketenangan di hati mel akan lebih mdatangkan kebahagiaan dan rezki pd akan dtg.

    ReplyDelete
  7. Best citer secret garden tu..cerita pasal percintaan yg bermula daripada pergaduhan pastu diorang kena pulak sumpahan roh bertukar badan..Yang bestnya pertukaran badan tu berlaku bukan sekali, tapi 2-3 kali...So, bila dah lain badan lain roh nya maka macam2 la jadi kan..serba tak kena la jawabnya...

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. ego sowg laki..aik matanya gugor waima baca blog nok yg blhnya nangis..InsyaAllah da rezeki utk kitak n mek akn doakn utk kitak n husband tak..

    ReplyDelete

Follow @mamamelshoppe