Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

10 Days Until Testing


Assalammualaikum,


Sekarang pukul 3.03 pagi. Mel tak dapat tidur. Sejak daripada malam tadi badan Mel rasa sengal-sengal sangat dan tekak macam sakit. Kepala pun rasa berat. Tapi tak dapat nak tidur! Huwaaa. Kemungkinan berjangkit dengan Hubby la tu, dia kan batuk lama. Tapi alhamdullilah, batuk Hubby dah baik.

Mel takut nak makan ubat batuk or ubat demam, sebab Mel kan tengah TTC. Mana la tau, sekarang ni tengah proses fertilization atau implantation kat dalam rahim tu. AMIN. Hahaha, again, cakap tak berharap kan, tapi berharap :P

Tapi apa-apa pun, Mel kena sabar tunggu 10 hari lagi sehingga missed period. Mencabar sungguh nak menunggu masa berlalu.

Raya dah dekat, tapi waktu nak dekat ni juga la badan tak sihat. Nanti raya, nak elakkan minum air gas dan makanan-makanan tak sihat la. Kat Sarawak ni kami hidang air gas/air tin untuk tetamu, pergi beraya 10 rumah kot kot 10 jenis air gas dihidang. Mau mabuk air gas kalau minum semua. Hahahaha!

Oklah, Mel cuba nak tidur dulu. Esok masih kerja lagi. Wuhuu~



MamaAqeel pening kepala sangat! :((
QuickEdit

You Might Also Like

1 comment:

  1. kat sabah pun dihidangkan air gas shj.. mmg boleh skt perut...

    ReplyDelete

Follow @mamamelshoppe