Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Deactivate Account Facebook


Assalammualaikum,


I've made a decision to deactivate my Facebook account. Nak tenangkan diri. Nak jaga perasaan diri sendiri. Biarlah dunia dengan update masing-masing. Let me be.

Tak tau la kenapa Mel sekarang ni moody je, cry baby semacam. Padahal dah nak habis je menses, kenapa emosi sangat ni. Tapi tak tahu la bila Mel akan activate balik account FB tu. Kalau dah emosi OK, nanti boleh activate balik.

Mel tak nak sedih-sedih dah. Tak nak kawan-kawan dan terutamanya baby angel Aqeel sedih kalau tengok Mel sedih. Jom kita happy kan diri ye.

Avoid any triggers that can make me sad. Chaiyok-chaiyok!


MamaAqeel is such a crybaby :P
QuickEdit

You Might Also Like

6 comments:

  1. hehe.samalah kita mel.da setahun da deactivated fb,aman dunia.........

    cukuplah blog peneman hati.tu pun duk aktif berforum.keke.kadang2 kawan dgn orang alam maya lagi best dari realiti yang tak dapat nak memahami kan..

    ReplyDelete
  2. sabar mel.. live ur life the fullest... shopping online byk2... hehehe... berdoalah ne tauk berkat ramadhan tok ktk ngn hubby dikurniakan 'rezeki' gik pastok... boh sedih, mun sedih susah nk 'lekat' lak... hehehe...

    ReplyDelete
  3. Wah... Both mel and ashra dah deactivate facebook ek. Hebat2. Sya xdelah deactivate, cuma click hide kat post pasal pregnancy update kengkawan.

    Apa pn, i believe both of you know whats d best for you kan.
    All d best. I'll alwiz be here kalau ada apa2. Insya Allah.

    Mel sedih sbb dah period ker bln posa ni? Maybe Allah belum nak bagi sbb emosi belum stable kot k.
    Btw idea online shopping tu sounds intresting n thats what u do lepas abis pantang n still in kl. Balik krmaman dah stop dah aktiviti tusbb internet 3g x best n slow, hehehehe...

    ReplyDelete
  4. Mel : just do it dear..Yang penting Mel happy k...

    Adli : sama gak la macam min, dok ber fb lagi..cuma dah tak aktif cam dulu sebab rasanya blog lagi best..huhu...(sorry mel, nyibuk kat blog mel tulis komen tuk adli lak..hehe...)

    ReplyDelete
  5. alahai sedihnye... mel, jgn sedih2 lg tau. mel kene happy.. kuatkn smangat.. redha.. nnt elok2 mel dh lekat xjd plak sbb emosi mel xstabil... cheers ye sayang...

    ReplyDelete
  6. Terima kasih kawan kawan sayang. Mel cuba hiburkan hati dan happy2 selalu. Tak tahu la kenapa lepas dekat 6 bulan ni emosi mendadak. Mungkin sebab Mel pilih to embrace it. Jangan risau k kawan kawan, jom kita happy sama2. Yang penting mesti selalu bersyukur dengan nikmat yang ad kan.

    ReplyDelete

Follow @mamamelshoppe