Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1432H


Assalammualaikum,


Mama dan Papa Aqeel ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri 1432H. Kami ingin memohon ampun dan maaf kepada semua sekiranya pernah terkasar bahasa, terguris perasaan atau membuat apa-apa jenis kesalahan tidak kira kecil atau besar. Moga silaturrahim di antara kita semua berkekalan sehingga bila-bila.

Bagi kawan-kawan blogger Mel terutamanya Mama of Angels, terima kasih banyak kerana selama ini telah memberi kekuatan, sokongan dan nasihat kepada Mel sewaktu suka dan duka, walaupun kita tak pernah berjumpa tapi keutuhan persahabatan itu amat dirasai.

Bagi kenalan-kenalan yang mengenali Mel secara dekat atau jauh, mohon maaf sekiranya terdapat apa-apa kesalahan sepanjang kita berkenalan.

Haa..bagi sidak yang di Kuching, Sarawak..Kamek orang sefamily (Mel & Deha) menjemput kitak orang semua untuk datang ke Rumah Terbuka pada Hari Raya Ke-Empat k. Datang jangan sik datang!

Dan terakhir sekali bagi anak Mama dan Papa di mana pun berada, Abang Aqeel ku sayang, jangan risau, Hari Raya kali ni walaupun tiada Aqeel di sisi tapi Mama dan Papa akan mengharungi semuanya dengan tenang. Aqeel sentiasa di ingatan kami berdua. Esok pagi-pagi Mama, Papa, Nenek dan pakcik-pakcik dan Maksu Anum akan ziarah 'banglo' Aqeel. Sik sabar eh!

Enjoy your Raya everyone! Jangan lupa menunaikan Puasa Enam ;)


MamaAqeel mixed emotion ;)
QuickEdit

You Might Also Like

No comments

Post a Comment

Follow @mamamelshoppe