Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Uncategorized

Betulkan Balik Ticker TTC


Assalammualaikum,


Kena tukar ticker kat atas blog ni. Dah tak boleh guna 30 days of cycle, kena ubah 34~ Masih berusaha dan tawakal!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers

Baru day 4. Ada 30 days lagi.
QuickEdit

You Might Also Like

5 comments:

  1. 34 days cycle.. mel mst mcm nadya.. klau pusingan panjang ni biasanya minggu ketiga selepas period baru la datang waktu subur.. nadya selalu kira waktu subur guna kalkulator.. samada di babycenter / justmommies... kira sndr mmg xpandai.. anak 1st hari tu nadya kira guna babycenter.. anak kedua ni guna justmommies.. alhamdulillah mmg tepat, dua-dua lekat.. selain tu alert juga la dgn perubahan diri dari hari pertama lepas period tu.. waktu subur ada tanda-tanda dia.. nadya banyak baca di babycenter & justmommies =)

    HAPPY TTC mel.. =)

    ReplyDelete
  2. Thanks Nadya! Mel dah check justmommies. Memang lain kiraan nya la, agaknya sebelum ni salah dan tersasar kot. InsyaAllah akan teruskan usaha. Nak ikut jejak langkah Nadya ;)

    ReplyDelete
  3. ALL THE BEST!! =)

    nadya klau kira sndr mmg failed
    dh la masa mula kawin tanya dgn org bila waktu subur.. semua ckp hari ke 14, kita pun ikut la hari ke 14 tu.. cuba-cuba xlekat pun.. bila jumpa kalkulator ni baru la tahu waktu subur kita stp orang xsama.. tambah-tambah plak mcm kita ni yg cycle period panjang-panjang..

    SEMOGA MEL DAN SUAMI DIMURAHKAN REZEKI LAGI..amin =)

    ReplyDelete
  4. RM1/pcs strip ujian ovulation OPK (kesuburan)/pregnancy UPT (kehamilan).


    blogshop: http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com

    sms: 0122429082 (puan nor)
    email: lovidoobidoo@gmail.com

    ReplyDelete

Follow @mamamelshoppe