Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Uncategorized

Travelling Yo!


Assalammualaikum..


Sorry ya Mel lama dah tak update blog. Mel sekarang kat KL, semalam meeting n esok dah nak gi kursus kat PD. Nanti ada kesempatan Mel update.

Lagipun..tak banyak benda jadi lately. Cuma tengah tunggu ovulation cycle seterusnya.


MamaAqeel tengah lepak dengan BFF!
QuickEdit

You Might Also Like

1 comment:

  1. Uit..tak tido lagi ker?Ermm...Min pun tengah berdebar-deba gak ni, sebab bila chek kat justmommies (nak nyibuk gak..hehe) , masa pegi Genting baru2 ni secara tak sengajanya rupa2nya time tengah ovulation..Apapun, just wait n see lah..InsyaAllah, ada rezeki tak ke mana...

    ReplyDelete

Follow @mamamelshoppe