Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Banyak Nya Benda Nak Update!


Assalammualaikum,


Rindu nye Mel nak berblog hari-hari. Sekarang ni agak bz dengan kehidupan dan laptop selalu tak available. PC Hubby dah bawa ke ofis dia and my laptop dipinjam adik. Tinggal laptop Hubby yang dikongsi kami berdua.

Banyak cerita Mel nak update ni, tapi mata mengantuk la pulak. Tunggu masa Mel ada masa terluang nak update k my darling readers (if any!) Hehehe

Nak update tentang..

1) Bergaul dengan orang masa kursus, macam mana nak jawab soalan yang satu tu.
2) Usaha TTC yang tak gigih bulan ni :(
3) Mel tengah diet! Huhuhu.

OK. Mel tidur dulu ye. Mudahan ada kelapangan nanti Mel nak update semua tu.


MamaAqeel tak suka berdiet!
QuickEdit

You Might Also Like

No comments

Post a Comment

Follow @mamamelshoppe