Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Rindu


Assalammualaikum,


Lama dah Mama sik menulis kepada Aqeel. Hujung tahun 2011 tok, Mama dan Papa busy sikit Aqeel. Alhamdullilah business Papa semakin okay. Papa bz maknanya bertambah la rezeki, sebab ya Mama sik kisah pun Papa busy. Kerja sendirik, memang macamya ragamnya.

Mama dari Ahad lepas sampai la esok travelling demi negara. Chewah! Macam-macam jak meeting. Kinek tok pun Mama update blog tok pun rah Airport Kuching, tunggu masa nak boarding. Mun Aqeel ada, mesti Mama risau macam ney nak tinggalkan Aqeel nak?

Mama belum ada rezeki untuk adik Aqeel. Aqeel di sinun jangan lupa doakan Mama dan Papa sak mek duak murah rezeki. Mudahan tahun hadapan ada la adik Aqeel neman Mama dan Papa. AMIN.

Mama happy gilak sebab banyak kawan-kawan Mama dah ada baby baru. Kiut-kiut jak baby daknya. Tapi di hati Mama, Aqeel la baby paling kiut! Mestilah, sebab Aqeel la buah hati Mama dan Papa. Rindu nyaaaa.

Eyy..malu la Mama tulis sedih-sedih. Heran orang tengok Mama nangis kelak. Hehehe. Aqeel, Sabtu tok Mama dan Papa pergi Singapore! Mama nak release tension kelak. Nak jalan puas-puas dengan Papa.

Bah Aqeel, Mama nak masuk boarding lok. Lupak Mama nak on laptop awal-awal tadik. Dapat panjang cerita. Mama rindu gilakkk dengan kitak sayang. Kelak singgah dalam mimpi Mama k.


Mama loves Aqeel forever!
QuickEdit

You Might Also Like

4 comments:

  1. Mel, gi holiday nanti honeymoon puas-puas ye.Mana tau ada 'rezeki' kat situ nanti :)

    ReplyDelete
  2. salam kak mel,

    first time haritu saya baca blog kak mel, tentang aqeel, saya nangis sangat². lepas tu terus saya link blog akak, tanpa minta izin huhu.

    Tak apa kak, sesekali luahkan kesedihan di sini, sy yakin tak ada siapa yang meluat dan tak suka.kalau boleh kami yg baca nak sangat² redakan kerinduan akak pada aqeel.ini jelah cara yang boleh kami buat.baca, simpati dan support terus menerus.

    insyaAllah, pasti ada rezeki akak lagi lepas ni.jangan putus harapan ya kak,teruskan berusaha.as for doa, ibu² yang diuji macam akak sentiasa subur dalam doa saya.tak tipu.

    salam sayang dari France,
    Nini

    ReplyDelete
  3. Kak Yana & Ash: Mel akan enjoy2 dan happy2 k! Tak holiday pun berusaha keras jugak ni. Huhuhu

    Nini: Thanks sangat2 Nini atas kata semangat. Jangan la sedih-sedih baca post Mel. Tak terniat pun. Ni saja untuk my grief management. Itulah Nini, Allah masih menguji saya dan suami tapi itu tandanya bahawa Dia masih sayang ;)

    ReplyDelete

Follow @mamamelshoppe