Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Uncategorized

Now I Love Saturdays


Assalammualaikum,


Sekarang Mel sangat nanti-nantikan setiap hari Sabtu, sebab Dedek-Dedek will be older 1 week genap hari Sabtu. Sekarang Dedek-Dedek dah 10 weeks. Another 2 weeks to end my first trimester. 

Mel sekarang decide just enjoy the moment. Tak nak fikir ke hadapan sangat. Sentiasa berdoa dan berharap Mel dan baby kedua-duanya di keadaan yang baik dan baby akhirnya dilahirkan living and kicking, AMIN.

Mel juga sangat berharap semua kawan-kawan yang sedang TTC will join the club very-very soon. Mudahan masin mulut Mel ni kan?


MamaAqeel kat ofis ni, busy dengan SBPA. Huu~

QuickEdit

You Might Also Like

3 comments:

  1. Suka baca post dari Mel sekarang ni coz dah tak sedih-sedih lagi.Kak yana yang membacanya pun tumpang happy sekali.Jaga diri baik-baik okey.

    ReplyDelete
  2. congrats mama dedek-dedek... ada mek nemu ktk di klinik hari ya... hehehe... semoga dipermudahkan semuanya kelak... take care k

    ReplyDelete

Follow @mamamelshoppe