Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Mesti Nadya Dah Bersalin Kan?


Assalammualaikum,


Mel sebenarnya tertunggu-tunggu ni tuan punya blog http://nuranisnadhirah.blogspot.com/, iaitu Nadya untuk update perkembangan terkini sebab Nadya cerita yang dia kena masuk wad bersalin hari Ahad iaitu semalam. Mel memang hari-hari jenguk blog Nadya sebab dia hari-hari rajin update online journal dia. Hehehe.

Mel sentiasa doakan semuanya selamat for both Nadya dan baby. Harap-harap esok lusa ada update tentang newborn dia, insyaAllah. Can't wait!
QuickEdit

You Might Also Like

6 comments:

  1. Tertunggu-tunggu juga update dr Nadya.Last post dia tentang dah mula rasa sakit-sakit kan?Rasanya dah selamat tu.Sama-sama kita tunggu update dia ok.

    ReplyDelete
  2. kak mel dan kak yana : nadya dah selamat melahirkan puteri kedua dia pada 22 januari 2012, jam 2312..baby dia nama Nur Inas Mahsuri binti Mohd Raqib..
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=216740715083908&set=a.216740711750575.50722.100002439438666&type=1&theater
    ni pic princess dia..

    ReplyDelete
  3. Alhamdullilah. Syukur semuanya selamat. Cantik nama baby. Nanti kirim salam dekat Nadya ya.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...Semoga Nur Inas Mahsuri membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah..So,mow tunggu turn ash la pulak ye..Cuma turn min yang entah bila kunjung tiba apatah lagi setelah bergelar student nih (walaupun dibenarkan mengandung, tapi bkn perkara mudah la kann sebab ada kelas memerlukan aktiviti fizikal seperti PJK,Olahraga dan KRS..huhu..)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...
    selamat sudah nadya kan..
    suka nama inas mahsuri..comel skali...
    (nak komen kat blog die tak leh laks..hehe)

    doakan turn saya pulak ye.mudahan selamat semuanya...
    debar gaks ni...

    ***********************************************

    yana,mel:
    mudahan perjalanan 9 bulan ni lebih menggembirakan dan saya akan terus doakan kalian k?


    min:
    tak pe..mudahan ada hikmahnya kan..mgkn ni yang terbaik buat masa ni.just follow the flow first k?insyaallah......saya sentiasa doakan min =) kejayaan dan kebahagiaan...

    ReplyDelete
  6. Ash, thanks kerana selalu mendoakan min..imsyaAllah,rezeki tu pastikan tiba apabila tiba masanya..hanya Allah yang Maha Mengetahui bila masa yang sesuaibuat min menerima cahaya mata seterusnya.. Apapun min doakan Ash, Adli, Mel dan Kak Yana sihat dan selamat sehingga melahirkan bayi yang sihat sempurna..insyaAllah,ada rezeki pasti min akan menyusul kalian nanti..buat masa ni tumpang kasih anak kengkawan je lah kot..hehe...

    ReplyDelete

Follow @mamamelshoppe