Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Uncategorized

While Waiting


Assalammualaikum,

Mel sekarang ni menunggu di Staff Clinic Hospital Umum Sarawak. Suasana baru sebab pertama kali nak buat check up di sini. Tak tau macam mana check up kat sini. Kalau sesuai, Mel akan teruskan berselang dengan check up dengan Hospital Swasta.

Melihat ibu-ibu lain yang dah sarat mengandung, Mel mula rasa tak sabar nak alami perkara yang sama. Tapi biarlah buat masa sekarang, just enjoy the flow.

Tapi tengah menunggu seorang diri ni macam-macam yabg terfikir. Malas nak layan perasaan, sebab tu lah Mel buat post ringkas ni. Pengalaman yang lepas biarlah menjadi iktibar kepada Mel. Minta jauh-jauhla perkara yang sama berlaku lagi.

MamaAqeel anxious.

posted from Bloggeroid

QuickEdit

You Might Also Like

3 comments:

  1. insyaallah..
    pasti akan ada pelangi tahun ni kan =)

    ReplyDelete
  2. mel sayang, mek tauk ktk trauma.its not dat easy to overcome kan?but remember u are surrounded by all those who love u as much.ktk mesti kuat k.mesti positif salu.boh nebes.it'll be fine :)

    love,
    kak fieza

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah mel,..segala2nya pasti selamat..

    ReplyDelete

Follow @mamamelshoppe