Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Countdown


Assalammualaikum,


Hari ini Mel nak kongsi satu berita kepada semua rakan-rakan yang mengikuti blog ini. Mel dah dapat tarikh untuk induce labor darpada Doktor pagi tadi iaitu pada 29 Jun 2012. Lagi 14 hari!

Lilypie Pregnancy tickers

Sekarang ini Mel tengah dilemma dah masih mempertimbangkan keputusan nak bersalin di mana. Tarikh di atas kalau bersalin di Hospital Swasta dan kalau buat keputusan bersalin di Hospital Kerajaan, tarikh induce adalah pada 2 Julai 2012. 

Kalau tanya kat Hubby, dia kata mana-mana tak kisah. Tengoklah nanti kan, mana tau Dedek-Dedek sudi keluar sebelum tarikh Mamanya di induce. 

Dengan kesempatan itu, Mel nak minta maaf kepada semua sekiranya sebelum ini Mel pernah buat salah dan silap, halalkan makan dan minum Mel dan doakan agar Mel selamat melahirkan dan Dedek-Dedek selamat keluar daripada rahim Mel, sihat dan dijauhkan daripada segala komplikasi kesihatan. AMIN..


MamaAqeel/Dedek-Dedek menghitung hari.

QuickEdit

You Might Also Like

6 comments:

  1. Moga selamat semuanya Mel.. Amin..

    ReplyDelete
  2. goodluck mel..my turn pulak insyaAllah, in Aug...semoga kita semua selamat dan dipermudahkan segala urusan..

    ReplyDelete
  3. Mama Aufa: Terima kasih Kak Neeza ;)

    Miss Shasha: Sama-sama la kita banyak berdoa agar dipermudahkan ya.

    ReplyDelete
  4. Buat solat Istikarah..InsyaAllah, Dia akan beri petunjuk mana yg terbaik buat Mel dan baby..Semoga Mel dan baby sihat selamat sentiasa dalam perlindungan dan rahmat Illahi...

    ReplyDelete
  5. Nang maok di induce ka mel?sik bole nunggu nya pun klua?

    ReplyDelete
  6. Mudahan dimudahkan ye mel..
    All the best...

    Nanti watsapp saya tau update nya...

    ReplyDelete

Follow @mamamelshoppe