Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Wedding Reception Aizuddin (Adik)


Assalammualaikum,


Mel dah start cuti dari Jumaat lepas. Masih belum bersalin lagi ya rakan-rakan. Waiting game. Jumaat lepas Mel pergi check CTG, Doktor cakap dah ada contraction, tapi agaknya masih false alarm tu. Pagi tadi check up, check CTG lagi sebelum menyerah diri untuk diinduce pada Jumaat ini.  Doktor dah buat Membrane Sweep ("Membrane sweep", also known as membrane stripping, or "stretch and sweep" in Australia and the UK - during an internal examination, the midwife moves her finger around the cervix to stimulate and/or separate the membranes around the baby from the cervix. This causes a release of prostaglandins which can help to kick-start labor). Masih dengan penuh harapan yang Dedek-Dedek sudi keluar sebelum Mamanya diinduce. Amin.

Apa-apa pun, Mel nak post mengenai Majlis Perkahwinan adik lelaki Mel, Aizuddin dan pasangan nya Sheila. Sebenarnya majlis ini pada 9 Jun 2012 yang lepas. Tapi baru nak update blog. Hehe. Dia hanya setahun (lebih) muda daripada Mel. Tahniah kepada pasangan pengantin, dan diharap dimurahkan rezeki cepat-cepat dapat zuriat. Amin.

Some of the pictures ;)

Aizuddin & Sheila
Anum Khadijah, adik bongsu kami yang menjadi wakil keluarga memberi ucapan penghargaan.  Nak juga dia jadi wakil selepas diupah chocolate ;)
The whole family!

Gigantic Me with my beloved Husband. Masa ini 35 weeks ;)


OK, itu saja nak update buat kali ini. Tengah sabar menunggu tanda-tanda nak bersalin ni. Doakan Mel supaya dipermudahkan segala urusan bersalin ya! 


MamaAqeel/MamaDedek-Dedek loves her blog readers! <3<3

QuickEdit

You Might Also Like

2 comments:

  1. tahniah ngan pengantin.. kitak take care mel. mudahan mujur joros. amin.

    ReplyDelete
  2. Mel.. mcm baby boy jak.. (saja ngegeh nekak) hehe.. ada sik ktk mdh gender dlm previous post oo.. sik perasan.. Moga selamat melahirkan anak dan dipermudahkan and sik lamak nunggu... Amin..

    ReplyDelete

Follow @mamamelshoppe