Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Anak Keberapa?


Assalammualaikum,


BabyAreef tengah tidur. Cepat cepat update blog!

Mel selalu fikir mengenai perkara ini. Orang selalu tanya, anak dah berapa orang? Berapa orang askar dah? BabyAreef anak sulung ke?

Mel sentiasa jawab, anak dah dua. Melainkan kalau orang tu tanya, anak sulung dah umur berapa? Baru la Mel jawab anak meninggal dalam kandungan waktu due, 39 minggu (dengan harapan, janganlah orang tu tanya lebih-lebih lagi)

Hubby pun sama, Mel suka bila dia jawab tak teragak-agak pun. Anak dah dua. BabyAreef anak kedua. 

Cuma kalau orang tanya Mami, selalu Mami jawab cucu sulung. Hmm, Aqeel cucu sulung Mami lah! Mungkin Mami malas nak menjawab kalau orang tanya kot. Sik apa Mami, kamek sik amik hati pun.

Alahai, anak sulung ku sayang Baby Angel Aqeel, rindu Mama dengan kitak. Tengok muka Areef, selalu terkenang Aqeel. Mula-mula dulu, selalu tersasul panggil Areef dengan nama Aqeel. Sik apa sayang, kitak dah berbahagia di sinun. Sentiasa doakan Mama, Papa dan Dedek k.

Dah dah, emosi pula. Tak nak stress, nanti susu merundum (apakah kaitan? hahaha)

Gambar keluarga! Pipi kami semua sama kan? Huahaha

MamaAqeel&Areef always remembers her firstborn! <3
QuickEdit

You Might Also Like

3 comments:

  1. aok! sama pipi anak beranak tp paling gebu baby areef lah... hehehehe... ktk msh bf anak ktk? teruskan k... chaiyok2

    ReplyDelete
  2. Samalah mel..
    Kalu orang yang mmg kenal,akan jawab ketiga,kedua meninggal bla bla bla
    Kalu tak kenal sgt,iye kan je no 2 coz tak perlu nk explain pepanjng pada yg tak peduli pun keke

    ReplyDelete

Follow @mamamelshoppe