Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Jeng Jeng Jeng!


Assalammualaikum.

Rasa kejam la biarkan blog kesayangan Mel ni sunyi dan sepi. Dah tak reti curi-curi masa nak update blog. Sorry ya! Banyak tau Mel nak update, tapi update yang terbesar akan dirungkaikan di penghujung post ini ya. Hehehe.

Banyak sangat yang berlaku, BabyAreef membesar dengan sihat dan pantas. Tak rasa lansung, BabyAreef dah 14 bulan. Dah pandai macam-macam, pandai communicate sikit², dengar arahan, panggil Mama & Papa dan macam-macam lagi la. Bila dah dekat rumah (Mel balik kerja reach rumah pukul 6 macam tu), Mel pastikan attention dekat dia saja sampaila dia tidur pukul 9 gitu. Lepas tu, dah penat, kemas kerja rumah dan tidur juga (cuba justifikasi kenapa lama tak update blog konon). Hahaha

The journey of Mel struggle bagi susu ibu dekat BabyAreef, homemade food, natural remedies, oh, too many to share! Sekarang rasa menyesal pula tak rajin nak update mengenai journey membesarkan BabyAreef. Huwaaaa. Akan update pelan-pelan lah lepas ni, insyaAllah.

Ok, nak bagitau suprise sikit. 


Alhamdullilah, rezeki daripada Allah. Sebenarnya tak disangka-sangka dan Mel memang overwhelm dengan semua ini, tapi so far so good. Life is great. Harap sesiapa yang membaca ini tolong doakan Mel dan baby ya! EDD tengah November. Can't wait!

Jadi, selepas ini Mel akan cuba post mengenai persiapan bersalin, baby baru, berpantang ya, sebab last time macam tergantung je. Ada yang siap minta ulas mengenai Set Berpantang NR, tapi Mel masih tak buat post. Sorry! Sorry!

Lunch break dah nak habis. Harap kerajinan memblogging akan datang semula. Sharing is caring kan?


Lots of love,

MamaAqeel-Areef-Adeng
QuickEdit

You Might Also Like

3 comments:

  1. yei. ada lagik paduuu!!!!!!!

    mudahan selamat semua nyaa... congrats areef sik lamak gik dpt adik baru!!

    ReplyDelete
  2. tahniah..mun gia.. brapa jarak dgn baby areef? maok baby juak lah.. ank bru 9 bulan.. sblm branak bc blog ktk pasal posterior occp ya,, kekekek

    ReplyDelete

Follow @mamamelshoppe